RSS

VIDEO: Vezi ce înseamnă accident la 320 km/h!

Incindentul a avut loc în USA, unde tunerul Underground Racing a supus la câteva probe de viteză modelul recent preparat, un Lamborghini Gallardo de peste 1.000 CP.

Nu este pentru prima oară când vedem un Gallardo de 1.000 CP, dar este pentru prima oară când putem vedea pe viu un accident la o viteză foarte mare cu un asemenea bolid.

După ce maşina a reuşit să depăşească fără probleme viteza de 200 mph (aproximativ 320 km/h), pilotul a acţionat paraşuta pentru încetinirea maşinii. În acel moment, însă, o rafală puternică de vânt a destabilizat maşina, care a ieşit de pe pistă.

Viteza fiind încă foarte mare, în jur de 300 km/h, pilotul nu a mai putut controla direcţia, supercarul intrând într-un mal de pâmânt, iar apoi rostogolindu-se de câteva ori, foarte spectaculos. Deşi maşina a devenit o epavă totală, pilotul a reuşit să scape fără nici o zgârietură, ieşind singur din mormanul de fiare contorsionate.

Acest accident s-a petrecut, din fericire, într-un mediu închis, pe pista de încercări a unui aeroport dezafectat. Închipuiţi-vă, însă, care ar fi putut fi urmările dacă vorbeam de un astfel de incdent, la o asemenea viteză, pe o autostradă aglomerată. Aviz inconştienţilor cu mulţi cai putere sub capotă!



Acest videoclip este facut intr-un loc autorizat. Nu incercati acasa asa ceva.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu