RSS

Interzis cariacilor: Lamborghini Gallardo cu 1.200 cai putere la roti!

Curentul Lamborghini Gallardo Twin-Turbo a inceput sa fie mai prezent decat videoclipurile lui Michael Jackson la MTV, iar asta nu poate insemna decat un singur lucru: toata lumea a luat-o razna si are fantezii cu tauri supradotati. Si pe buna dreptate! Atunci cand in spatele tau se ascunde un motor V10, dotat cu doua turbine uriase si alte mici modificari, doar reactia de a apasa pedala de acceleratie pana la podea te mai desparte de fericirea suprema. In cazul de fata, 1.200 cai putere ajung la roti, dezlantuind supercarul pana la 100 km/h in mai putin de trei secunde! Sfertul de mila ar trebui sa coboare undeva sub 10 secunde, iar taurul cu radacini in Sant'Agata Bolognese nu se va sfii sa accelereze la fel de violent si in continuare...


Exteriorul brutal caracterizeaza smaraldul canadienilor de la ZR Auto, un Lamborghini Gallardo finisat in nuanta Verde Ithaca nefiind intocmai una dintre cele mai subtile aparitii. In plus, daca mai pui la socoteala si wide-body kitul de la IMSA, ai in fata unul dintre cei mai furiosi tauri pe care i-ai vazut vreodata. Totul porneste de la spoilerul fata a la Gallardo LP560-4, nebunia de la exterior continuand cu praguri agresive, aripi ultralate, difuzor spate urias si un eleron capabil sa iasa in evidenta de la kilometri intregi distanta. Jantele in doua culori, pe 20 inci, completeaza lista cu modificari si vin la pachet cu o noua suspensie.

Interiorul a fost cucerit in totalitate de un parteneriat secret intre negru si verde, rezultatul fiind un adevarat cuceritor de inimi si hot de priviri. Scaunele sport te invita sa nu te faci prea confortabil, in timp ce noul volan pariaza ca nu iti va lua prea mult timp pana ce palmele iti vor transpira de frica. Cred ca ar fi momentul sa miroasa a incins! Si nu de la popcorn, ci de la ambreiaje prajite!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu